Over ons

Wie is cad2reality?

Cad2reality is ruim 10 jaar geleden opgericht en maakt sinds die tijd vol passie de mooiste full color 3D prints. Onze slogan is “van idee tot tastbaar model”. Uiteraard kunnen wij je 3D-bestand omzetten naar een bestand dat geprint kan worden, maar ook op basis van een idee of schets maken wij een mooie 3D print.

Met meer dan 25 jaar ervaring met een breed scala aan 3D-systemen kunnen wij altijd het juiste advies geven en de 3D print voor je maken. Uiteraard kennen wij ook onze full color 3D printers door en door en proberen wij het uiterste er voor je uit te halen.

Wij vinden het erg leuk om met jou, als klant, mee te denken en gezamenlijk de meest passende oplossing te vinden. Nog niet iedereen heeft kennis van de materie en gezamenlijk kunnen we de mooiste projecten realiseren.

Om nader kennis met ons te maken nodigen we je graag uit om eens bij ons langs te komen. Er staan altijd veel voorbeelden van verschillende vakdisciplines en je kan ook onze printers aan het werk zien. Dit geeft altijd veel inspiratie.