Wat lever ik aan?

Een 3D print laten maken kun je helemaal uit handen geven bij cad2reality. Zelf hoef je niet over een 3D printer te beschikken: wij hebben alle apparatuur om mooie 3D prints te maken. Wat lever je aan, voordat wij aan de slag kunnen? Geen zorgen, een idee of een schets is al voldoende! In dat geval werken wij dat idee uit tot een printbaar 3D computermodel.

Hoe completer, hoe beter
Als wij het 3D computermodel nog moeten maken, kost dit wel wat meer tijd. Wij maken vooraf een inschatting van de kosten en nemen dit in de offerte mee. Als je zelf een 3D computermodel kunt aanleveren, kost dat dus niet alleen minder tijd, maar scheelt dat ook in de kosten. Hoe completer dit model is en hoe beter de kwaliteit, hoe sneller en goedkoper een 3D print laten maken wordt.

De allerbeste modellen zijn voorzien van de juiste kleuren en/of texturen, de juiste afmetingen en diktes. We kunnen met veel verschillende bestandsformaten overweg.

Download hier de lijst met bestandsformaten die je kunt aanleveren voor 3D prints. Neem bij twijfel contact met ons op, zodat er geen onnodige tijd verloren gaat bij een 3D print laten maken.

Doorloop onze checklist
Om zo snel mogelijk tot een gerichte offerte voor 3D prints te komen, hebben we een checklist 3D print checklist voor je opgesteld. Deze kun je doorlopen voor een snelle afhandeling van je aanvraag. Vergeet ook niet onze tips door te lezen!