Actie gratis 3D-print ter kennismaking groot succes

6 januari 2017

Tot het einde van 2016 hadden wij een actie dat je ons je 3D-tekening kon aanleveren en dat wij er vervolgens een 3D-geprint gadget zouden maken. Dit is een groot succes geworden. Wij hebben weer de mooiste full color 3D-prints gemaakt.

Vanuit een grote hoeveelheid verschillende systemen hebben wij bestanden aangeleverd gekregen, die wij omgezet hebben naar een printbestand. Denk hierbij aan IFC, STEP, DGN, DWG, SKP etc. In veel gevallen kunnen wij direct het bronbestand gebruiken en hoeft er niets geconverteerd te worden. Dit scheelt onze klanten veel tijd. In bouwkundige omgevingen is IFC een veel gebruikte standaard, zoals STEP dit is voor de constructie-wereld.

Door deze actie hebben velen een tastbaar resultaat gekregen van een “eigen” ontwerp. Dit geeft 2 interessante zaken aan:

  • Wij kunnen de bestanden van onze klanten omzetten naar een 3d-printbestand met het hoogst haalbare detailniveau op iedere gewenste schaal. De klant hoeft hiervoor een minimale inspanning te doen.
  • De klant heeft nu een fysiek voorbeeld in de vorm van een full color 3D-print en weet dus precies wat de uitstraling ervan is. Hierdoor kan goed ingeschat worden of het zin heeft om 3D-prints voor andere projecten in te zetten.

Onze ervaring is dat, wanneer je een full color 3D-print van je eigen ontwerp in je handen gehad hebt, je vanzelf enthousiast wordt!