Demonstratie 3D-scanners tijdens klantenmiddag

25 juni 2019

Met partner 4C Creative Cad Cam Consultants doen wij zeer regelmatig mooie 3D-scan projecten waarvan wij vervolgens de full color 3D-prints van maken. Zo zijn het afgelopen jaar bijzondere prints gemaakt van de grootste schat van Nederland in 2018 en Jardin d’émail van Jean Dubuffet

Tijdens onze klantenmiddag zullen zij dan ook present zijn met de Artec Ray en Artec Leo.

Artec Ray

Hoge nauwkeurigheid laser 3D-scanner voor lange afstanden, ideaal voor het nauwkeurig vastleggen van grote voorwerpen.

De snelste en meest nauwkeurige 3D-scanner voor lange afstanden met lasertechnologie voor het nauwkeurig vastleggen van grote objecten zoals windturbines, scheepsschroeven, vliegtuigen en gebouwen. Het produceren van 3D-scans van de hoogste kwaliteit, Artec Ray scant met submillimeterafstandsnauwkeurigheid en de allerbeste hoeknauwkeurigheid. Het resultaat is dat de gegevensverzameling merkbaar schoner is dan die van andere 3D-laserscanners, met minimale geluidsniveaus. Dit versnelt de nabewerking aanzienlijk, waardoor het een probleemloze taak wordt.

Artec Leo

Eenvoudig 3D scannen: zie uw object direct in 3D op het HD-display geprojecteerd

Een slimme professionele 3D-scanner voor een gebruikerservaring van de volgende generatie De eerste 3D-scanner die ingebouwde automatische verwerking biedt, Artec Leo is in staat om de meest intuïtieve workflow te bieden, waardoor 3D-scannen net zo gemakkelijk wordt als het maken van een video. Terwijl je je object scant, zie je de 3D-replica in realtime op Leo’s touchscreen. Draai het 3D-model, controleer of u alle gebieden hebt vastgelegd en vul alle onderdelen in die u mogelijk hebt gemist.