Donderdagmiddag 4 Juli Klantenmiddag

25 juni 2019

Met trots kunnen wij u zeggen dat cad2reality, uw specialist in full color 3D-printen, volop in ontwikkeling is. We hebben niet stil gezeten en we zijn na roerige tijden al weer een tijd hard aan het groeien. De hoogste tijd om u bij te praten over de laatste innovatieve mogelijkheden, vooruit te blikken naar de toekomst en een kijkje in de keuken te geven. Wij willen u persoonlijk uitnodigen voor onze klantenmiddag op 4 juli a.s. op ons kantoor in Kudelstaart. Een informatief, inspirerend en gezellig evenement voor onze meest gewaardeerde klanten en partners.

Innovatie als centraal thema

Vanaf 13.30 bent u welkom en kunt u luisteren naar de ervaringen van een aantal van onze klanten, waaronder Ton van der Veldt van AFAS Software.

Ton van der Veldt is mede-oprichter van AFAS software en momenteel onder andere druk bezig met de nieuwbouw van het AFAS Experience Center in Leusden. Wij zijn trots dat wij hiervoor meerdere extreem mooie full color 3D-prints geleverd hebben. Ton zal onder meer vertellen wat de waarde van deze 3D-prints is geweest tijdens ontwerp- en uitvoeringsfase.

Ook zal Hans Koeleman een mooi en inspirerend verhaal houden over innovatie.

‘Maak het ondenkbare onvermijdelijk’ en ‘Onmogelijke dromen zijn essentieel voor vooruitgang’ zijn mantra’s die Hans Koeleman regelmatig oppert in management team meetings of gesprekken met business leiders. Koeleman is een verhalenverteller, hardloper, dromer, en een pragmatische business consultant. Hij adviseert organisaties – profit en non-profit – over de cultuur van innovatie: de attitude van de groep die altijd anticipeert, altijd nieuwsgierig is en de eigen weg bepaald, in plaats van achter de feiten aan te lopen. Hij is geschoold op de University of Southern California, rende op twee Olympische Spelen en werkte meer dan 15 jaar als brand manager bij Nike Europe.

Daarnaast zullen onze partners u informeren over de nieuwste ontwikkelingen in 3D-printen. Zo kunt u onder meer kennismaken met:

  • Full color voorbeelden van de nieuwste HP Multi Jet Fusion 580 3D-printer. Resultaten van deze printer zijn geschikt voor functional prototyping. De modellen zijn beschikbaar gesteld door onze leverancier Landré
  • Full color voorbeelden van de nieuwste Mimaki 3DUJ-553, waarmee modellen met schitterende kleuren en nauwkeurigheid geprint kunnen worden. Deze zijn beschikbaar gesteld door partner Mimaki.
  • De nieuwste 3D-scanners van Artec worden gepresenteerd door partner 4C Creative Cad Cam Consultants. Zij zullen de Artec Ray en Artec Leo meenemen (meer informatie is te lezen in het volgende nieuwsbericht).
  • Partner 3D NEXT LEVEL neemt voorbeelden mee van prints die gemaakt zijn op de Massivit 3D-print, waarmee prints tot 1,2 x 1,5 x 1,8 m in één keer gemaakt kunnen worden

Tijdens een hapje en een drankje aan het einde van de middag kunt u met ons en onze andere klanten en relaties van gedachten wisselen en wellicht met frisse, nieuwe ideeën rond 17.00 naar huis gaan.

De catering is in handen van Kookgroep OP! (onderdeel van Stichting Ons Tweede Thuis) en de medewerkers met een verstandelijke beperking zijn onze gastheren en -vrouwen deze middag.

Aanmelden

Wij heten u op 4 juli graag welkom op ons kantoor in Kudelstaart en zouden het op prijs stellen als u uw komst via het aanmeldformulier aan ons kenbaar maakt. Ook als u niet aanwezig wilt zijn kunt u dit aangeven. We zien u graag op 4 juli!