Nieuwbouw DOW Benelux in Terneuzen gestart met mooie 3D-prints

18 september 2017

Dow Benelux is gestart met de eerste voorbereidingen voor de bouw van hun nieuwe hoofdkantoor in Terneuzen. Het nieuwe onderkomen moet een blikvanger worden op het nieuwe Maintenance Value Park naast de Westerscheldetunnel en er komen ongeveer 1000 mensen te werken.

Van het nieuwe hoofdkantoor hebben wij 10 stuks in schaal 1:300 geprint en ook nog 100 stuks in gadget-formaat. Tijdens het evenement van de eerste paal zijn deze uitgereikt aan de betrokken personen.

Op basis van een IFC-bestand en verschillende visualisaties hebben wij de 3D-printbestanden gemaakt. De 10 stuks hebben wij zo groot mogelijk geprint, waarbij het model in één keer in onze printers past (max. afmetingen 380x250x200 mm). Deze zijn op een maatwerk voetplaat gemonteerd en worden beschermd door een plexiglas beschermkap. 3 Stuks zijn gepersonaliseerd door een voetplaatje met logo en unieke naam.

De 100 stuks in gadget-formaat zijn geleverd in een standaard kapje van 80x60x35 mm.

Het evenement is uitstekend verlopen en de 3D-prints zijn zeer enthousiast ontvangen. Een aantal zijn inmiddels al in het buitenland.

Meer informatie over de nieuwbouw is te lezen op: http://nl.dow.com/nl-nl/news/press-release/nieuw-hoofdkantoor-dow-benelux