Unieke presentatie winkelconcept ElectronicPartner in schaal 1:20

11 april 2017

De ElectronicPartner Voorjaarsbeurs 2017 “KLEURRIJK &CONNECT” vond op 9 en 10 april j.l. plaats in de Central Studios in Utrecht. Hierbij werd op een unieke wijze het EP:Shopconcept gepresenteerd. Wij hebben namelijk in schaal 1:20 een volledige EP:Winkel, inclusief winkelinrichting, full color 3D-geprint.

Voor ons was dit weer een geweldige opdracht. Het gebeurt vaker dat wij een concept van een nieuw presentatiemeubel printen in deze schaal, maar dit keer ging het om een complete winkel. Wij hebben hiervoor alles geleverd, van voetplaat, 3D-prints tot beschermkap. De voetplaat en wanden zijn van forex en bedrukt met textures. De meubels zijn gedeeltelijk vast gemonteerd en gedeeltelijk semi-vast, zodat er later nog wat “geschoven” kan worden. Om het geheel zo realistisch mogelijk te maken hebben wij voor de glazen voorgevel dun plexiglas laten bedrukken met logo’s en teksten. De afmetingen van de voetplaat zijn 1200×800 mm.

Uiteraard waren van het winkelconcept al visualisaties gemaakt, waardoor wij exact wisten hoe het eruit moest gaan zien. Als basis voor onze 3D-prints is een SketchUp-bestand beschikbaar gesteld. Wij hebben echter nog wel wat wijzigingen moeten doorvoeren, zoals het aanpassen van foto’s op muren en op TV’s. Voor ons geen probleem, we doen het graag en het geeft onze meerwaarde aan.

Wij zijn erg trots op het eindresultaat en de reacties van ElectronicParter waren dan ook erg enthousiast.

ElectronicPartner Nederland B.V.
ElectronicPartner Nederland BV is de partner voor (500) ondernemers die geloven in synergie tussen gezamenlijke en lokale kennis en ervaring. ElectronicPartner ondersteunt zelfstandige ondernemers die zich bezighouden met de verkoop van producten binnen de markt van consumenten- en huishoudelectronica. Doordat ElectronicPartner markt- en retail- en praktijkkennis bij elkaar brengt, kunnen ondernemers zich maximaal concentreren op hun eigen marktbewerking en klantinteractie. EP: is dé marketingformule van ElectronicPartner. Met ruim 100 vestigingen en een herkenbaar winkelbeeld een formule die z’n kracht heeft bewezen. De formule is sterk en ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden en biedt de ondernemer juist ook vrijheid om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen.