Provada met Koninklijk bezoek

2 juni 2017

Net als vorig jaar stonden wij weer op de Provada, de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Zelf waren wij aanwezig op de stand van Valstar Simonis met een indrukwekkende opengewerkte full color 3D-print van het AFAS theater, maar op de Provada Future stond nog veel meer werk van ons, zoals een complete maquette en ook opengewerkte woningen.

Blauwhoed en BetonBallon lanceerden een nieuw leefconcept XO Living. Wij hebben hiervoor zeer gedetailleerde, opengewerkte, full color 3D-prints gemaakt en een opengewerkte maquette in schaal 1:100. Deze waren de eyecatcher op de Provada Future.

ZKH Prins Constantijn heeft de Provada geopend en een aantal start-ups geïnterviewd, waaronder Stan Uyland van XO Living. Stan maakte van de gelegenheid gebruik om het concept middels onze 3D-print uit te leggen en overhandigde hem de eerste woning in gadget-formaat. In het eerste dagjournaal is overigens te zien hoe Frits Sissing de maquette onthult.

Voor Valstar Simonis hebben wij een doorsnede van het nieuw te bouwen AFAS theater geprint. Hierin zijn goed de installaties te zien die door Valstar Simonis zijn ontworpen en uiteraard toont die ook onze eigen kennis en kunde aan om vanuit complexe informatie een gedetailleerde full color 3D-print te maken.